CHAMPION PowerBank 20000 mAh 30W PD

 • Snabb leverans

  3-5 arbetdagar
 • Säker handel

  Betala säkert med Nets Easy

599,00 kr

I lager

Highlights

Få snabb och effektiv laddning var som helst med Champions PowerBank 20 000 mAh.

Artikelnr: CHPBPD20 Kategorier: , , Etikett:

Beskrivning

Snabb och Effektiv Laddning

Med Champions PowerBank 20 000 mAh med Power Delivery och Quick Charge (QC) får du oöverträffad hastighet och effektivitet när det gäller att ladda dina enheter. Med en imponerande kapacitet på 20 000mAh och snabb laddning på upp till 30W kan du säkerställa att din enhet är redo för användning på nolltid. Aldrig mer behöver du vänta otåligt på att din enhet ska laddas upp. Med Champions PowerBank är snabb och effektiv laddning bara en anslutning bort.

Mångsidig Anslutningsmöjlighet

Med Champions PowerBank behöver du aldrig oroa dig för att någon av dina enheter står utan ström. Den är utrustad med en USB-C-port (PD) och två USB-A-portar (QC), vilket ger dig möjlighet att ladda flera enheter samtidigt. Oavsett om det är din smartphone, surfplatta, hörlurar eller andra elektroniska enheter, kan Champions PowerBank hålla dem igång hela dagen. Ge dig själv och dina enheter friheten att vara konstant uppkopplade och redo för vad dagen har att erbjuda.

Långvarig och Tillförlitlig Prestanda

Champions PowerBank är inte bara kraftfull när det gäller laddning, den är också byggd för att hålla. Med toppmoderna batteriteknologin Li-ion 21 700, som också används i högteknologiska elbilar, kan du lita på att din PowerBank levererar långvarig och tillförlitlig prestanda. Aldrig mer behöver du oroa dig för att dina enheter ska gå ur batteri mitt i en viktig uppgift eller aktivitet. Med Champions PowerBank är du redo att möta dagen, oavsett vad den har att erbjuda.

Egenskaper

 • Snabb Laddning
 • Mångsidig Anslutning
 • Långvarig Prestanda
 • Power Delivery och Quick Charge (QC)
 • Effektiv Energianvändning
Specifikation
Kapacitet: 20000 mAh
Laddning: QC
Portar: USB-C, USB-A
EAN: 7391091861100