Logitech C505 HD Webbkamera

  • Snabb leverans

    3-5 arbetdagar
  • Säker handel

    Betala säkert med Nets Easy

598,00 kr 799,00 kr

I lager

Artikelnr: 960-001364 Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

C505 är en webbkamera med HD 720p-video och en effektiv mikrofon som säkerställer tydlig och naturlig ljudinspelning inom en räckvidd på upp till 3 meter. Och med den extra långa USB-A-kabeln på 2 meter finns det många flexibla monteringsalternativ.

Egenskaper

  • HD-webbkamera med 720p.
  • Mikrofon med lång räckvidd
  • Lågljusjustering
Produktbeskrivning Logitech C505 – webbkamera
Enhetstyp Webbkamera
Audio Ja: inbyggd rundstrålande mikrofon
Dimensioner (B x D x H) 7,291 cm x 2,419 cm x 3,191 cm
Vikt 75 g
Anslutningsteknik Svikit
Kamera Färg
Bildfrekvens (max) 30 ramar pr. sekund
Videolägen 720p
Brännviddskontroll Fast brännvidd
Gränssnitt USB
Kablar ingår 1 – USB-kabel – integrerad – 2 m
Egenskaper Autolyskorrektion

 

Logitech C505 HD, webbkamera med lång räckvidd

Logitech C505 är en webbkamera med mikrofon som plockar upp ljud klart och tydligt även från 3 meters avstånd. Filmar i HD-upplösning (720p, 30 FPS), perfekt för vanliga videomöten och samtal. Har automatisk lågljusjustering för att ge en klar och tydlig bild även vid sämre ljusförhållanden. Logitech C505 passar de flesta datorskärmar och kan även användas fristående på bord. Kompatibel med Windows 7 och senare, MacOS 10.10 och senare samt Chrome OS. Synfält (diagonalt): 60°. Ansluts via USB-A-kabel (2 m).

Med Logitechs webbkamera C505 HD slipper du tänka på video eller konferenssamtal som störs av ett hackigt ljud eller suddig bild. Mikrofonen är gjorde för ett naturligt samtal med ett klart ljud, dessutom klarar den avstånd upp till 3 meter och du slipper fråga om du hörs eller inte. Webbkameran att montera på fler olika sätt och ora dig inte ifall det är lite för mörkt eller ljus i rummet, kameran har automatisk ljusanpassning utifrån omgivningens ljus.

Samtal i kvalitet på avstånd

Mikrofonen i webbkameran har brusreducerande teknik och är konstruerad för att stödja tydliga konversationer upp till 3 meter bort. Även i livliga miljöer som öppna arbetsytor och klassrum. Förutom en kvalitativ mikrofon är kameran i HD kvalitet på 720p med 30 fps vilket gör att du får en tydlig och bra bild. Det diagonala synfältet på kameran är 60°.

Du kanske också gillar …