Norton 360 Premium

 • Snabb leverans

  3-5 arbetdagar
 • Säker handel

  Betala säkert med Nets Easy

Artikelnr: 21426548 Kategorier: , , Etikett:

Beskrivning

Norton 360 Premium – Elitskydd för flera enheter

Norton 360 Premium är den ultimata lösningen för att skydda dina flera enheter från ett brett utbud av onlinehot. Med denna ettåriga icke-prenumeration kan du skydda upp till 10 enheter och njuta av 75 GB molnlagringsutrymme. Detta paket erbjuder en premiumnivå av skydd och lagringsutrymme för alla dina enheter.

Översikt

Detta omfattande paket erbjuder komplett skydd för dina enheter, inklusive antivirus- och brandväggsskydd, onlineidentitet och integritetsskydd och mer. Den innehåller också 75 GB molnlagringsutrymme, vilket gör att du säkert kan lagra och komma åt dina filer var som helst. Plus, med ett icke-prenumerationsalternativ, kommer du bara att betala för produkten en gång och dra nytta av fördelarna i ett helt år utan att behöva förnya den.

Norton 360 Premium är designad för att vara lätt att använda, med ett enkelt, intuitivt gränssnitt som gör det enkelt att förstå din skyddsstatus och vidta åtgärder vid behov. Plus, med automatiska uppdateringar kan du vara säker på att ditt skydd alltid är uppdaterat och effektivt. Och om du någon gång behöver hjälp eller har frågor kan du kontakta Nortons 24/7 supportteam för hjälp.

Sammanfattningsvis är Norton 360 Premium 1 år / 10 enheter + 75 GB Cloud Storage icke-prenumeration EU ett allt-i-ett-paket som erbjuder komplett skydd för dina flera enheter, inklusive antivirus- och brandväggsskydd, onlineidentitet och integritetsskydd, och 75 GB molnlagringsutrymme. Med lättanvänt gränssnitt, automatiska uppdateringar, skydd för flera enheter och support dygnet runt, är Norton 360 Premium den ultimata lösningen för att skydda dina flera enheter från ett brett utbud av onlinehot och njuta av fördelarna under ett helt år utan att behöva förnya den.

Funktioner och Fördelar
 • Antivirus- och brandväggsskydd: Håller din enhet säker från skadlig programvara, virus och andra onlinehot
 • Online identitet och integritetsskydd: Hjälper till att skydda din personliga information när du är online
 • Molnlagringsutrymme: Lagra och komma åt dina filer på ett säkert sätt var som helst
 • Föräldrakontroll: Hjälper till att hålla dina barn säkra online
 • Automatiska uppdateringar: Håller ditt skydd uppdaterat
 • Skyddar upp till 10 enheter
 • 75 GB molnlagringsutrymme
 • Support dygnet runt: Få hjälp och support när du behöver det
Hjälp & support

Och om du någon gång behöver hjälp eller har frågor kan du kontakta Nortons 24/7 supportteam för hjälp.