Samsung Galaxy SmartTag2 Svart

  • Snabb leverans

    3-5 arbetdagar
  • Säker handel

    Betala säkert med Nets Easy

479,00 kr

I lager

Highlights

Samsung Galaxy SmartTag2 spårningschip (Svart). Utbytbart batteri, IP67, upp till 500 dagars batteritid

Artikelnr: 1001664152 Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

Galaxy SmartTag2 Svart – i ny design som  är gjord för att hålla dig lugn och i kontroll. Dess design gör det enkelt för dig att tagga och bära dina tillhörigheter. Den är dessutom IP67-klassad, vatten- och dammtålig, aktiverar dina kompatibla IoT-enheter och håller strömmen i upp till 500 dagar eller till och med upp till 40% mer i strömsparläge.

Slappna av, du har känt det
Du behöver inte gå tillbaka. Registrera bara en ny Galaxy SmartTag2 och kom igång med SmartThings Find direkt. Med den intuitiva spårningsupplevelsen har du nu ett sätt att hålla koll på de saker du älskar direkt vid dina fingertoppar.

Sök i närheten när det inte är långt borta
Har du tappat bort något? Aktivera Sök i närheten och få en guidad vägbeskrivning till platsen där föremålet finns via kompassvyn. Om du fortfarande inte kan se det är det bara att ringa din Galaxy SmartTag2 och låta den pipa.

Taggad och trendig
Täck din Galaxy SmartTag2 med ett färgglatt silikonfodral för skydd och en mjuk touch – eller ett robust fodral med ett halkfritt mönster på sidan och en extra stötfångare på undersidan. Båda fodralen levereras med en karbinhake för enkel montering.

Hjälp till att få hem dina saker
När Lost Mode är aktiverat kommer NFC (Near Field Communication) på Galaxy SmartTag2 att visa din registrerade kontaktinformation och ett meddelande på upphittarens smartphone, oavsett operativsystem.

Specifikation
Produkttyp: Bluetooth-tagg
Användningsområde: Samsung mobiltelefoner
Trådlöst gränssnitt: Bluetooth
Skyddsklass: IP67
Batteri: CR2032
Livslängd: (upp till) 500 dagar
Mått: (B x D x H) 2,88 x 0,8 x 5,244 cm
Vikt 13,75 g
Färg Svart
EAN: 8806095039824

Du kanske också gillar …