Smart Outdoor Light String (5m)

 • Snabb leverans

  3-5 arbetdagar
 • Säker handel

  Betala säkert med Nets Easy

1079,00 kr

I lager

Artikelnr: HOM85029 Kategorier: , , , , Etikett:

Beskrivning

Med Hombli Smart Outdoor String Light kan du lägga till en varm och mysig atmosfär till din trädgård, balkong, uteplats eller något annat utomhusområde. Denna smarta utomhuslampa är 5 meter lång och har 10 glödlampor (DC12V) med varmvitt ljus. Stränglampan är speciellt designad för utomhusbruk och är väderbeständig (IP65). Med Hombli-appen kan du styra strängljuset från vilken plats som helst och justera ljusstyrkan efter dina önskemål.

Egenskaper

Styr med din telefon
Med appen kan du styra ljusslingorna med din smartphone när som helst hemma, på språng och till och med utomlands. Tack vare det användarvänliga gränssnittet kan du enkelt använda smarta funktioner: tända/släcka belysningen, dämpa ljusstyrkan och skapa scenarier.

Automatisera din belysning
Med scenariofunktionen kan du enkelt automatisera din ljusslinga med triggers som: vädret, soluppgång/solnedgång med mera. I appen är det även möjligt att ställa in scheman och timers.

Röststyrning med röstassistenter
Har du händerna fulla? Be sedan Google Assistant, Alexa eller Siri att ta kontroll! Strängljuset är också lätt att ansluta till smarta högtalare som Google Home Mini, Google Nest Hub eller Amazon Echo Dot.

Designad för utomhusbruk
Hombli Smart String Light är speciellt designad för användning i utomhusmiljöer som trädgården, balkongen eller terrassen. Denna ljusslinga är IP65 väderbeständig och skyddad mot regn och damm. String Light är också lätt att förlänga med förlängningssatsen för en maximal längd på 15 meter (säljs separat).

Enkel installation
Via Hombli-appen kopplar du ihop strängljuset direkt till ditt Wi-Fi-nätverk (2,4GHz). Du behöver inget extra tillbehör som en bro eller nav. Glödlampssocklarna har monteringshål som gör att du kan hänga upp dem på olika sätt. Upphängningsmetoderna skiljer sig åt mellan olika situationer, fråga om professionella råd i ditt lokala byggvaruhus.

Egenskaper

Vad finns i paketet?

 • 1x Hombli Smart Outdoor String Light 5m
 • 1x strömadapter
 • 1x förlängningssladd
 • 12x DC12V-lampor (inkl. 2 reservlampor)
 • Bruksanvisning